KuPS haki sarjapisteet Vaasasta

Sarjajumboksi juuttunut Kuopion Palloseura paranteli sijoitustaan jalkapalloliigassa voitettuaan Vaasan Palloseuran 1-0 (0-0). Voittomaalin puski puoliajalla kentälle vaihdettu Ilja Venäläinen, kun otteluaikaa oli jäljellä kymmenisen minuuttia. Voitollaan kuopiolaiset jättivät taakseen sarjassa sekä Valkeakosken Hakan että Pietarsaaren Jaron.

Ottelusta ei ole paljon kerrottavaa, sillä niin aneemisia molempien joukkueitten otteet olivat. Vieraat ansaitsivat voittonsa, sillä joukkueella oli mahdollisuus jo ennen Venäläisen puskemaa maalia siirtyä johtoon, kun Ebrima Sohnan laukaus kävi kotijoukkueen maalin pystypuussa.

VPS:n maalivahdille Bouna Coundoulille ottelu saattoi olla viimeinen, sillä hänen sopimuksensa päättyy elokuun puolivälissä ja senegalilainen on siirtymässä isomman rahan perässä ulkomaille.

Kotijoukkue menetti jo viikko sitten koko kauden hyvin pelanneen puolustajan Liam O`Neilin, jonka vuokra-aika päättyi elokuun alkupuolella ja mies siirtyi takaisin Englantiin. Paikkaajaksi VPS sai HJK:lta vuokratuksi Robin Lodin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.