KuPS nousi lisäajalla tasoihin Maarianhaminalla

IFK Mariehamn ja KuPS ovat jääneet jännittävien vaihdeiden jälkeen 2-2 (1-1) tasapeliin Maarianhaminassa. Raphael Udah iski KuPS:n tasoihin ottelun lisäajalla.

KuPSia pistejako ei taistelusta huolimatta juurikaan lohduttanut, sillä joukkue ei ole voittanut jalkapalloliigassa nyt peräti kahdeksaan otteluun.

Vierasjoukkue siirtyi ottelussa johtoon vartin pelin jälkeen, kun Miikka Ilo nousi laidalta hienosti ja sijoitti pallon maalin takanurkkaan.

Aleksei Kangaskolkka kuittasi IFK Mariehamnin tasoihin vain kymmenen minuuttia myöhemmin komealla ylänurkkalaukauksella. Mason Trafford puski IFK:n ansaitusti johtoon 76 minuutilla. Udah survoi KuPS:n kuitenkin vielä tasoihin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Kotijoukkue oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta se tuhlaili maalipaikkoja liukuhihnalta. KuPS:n päävalmentaja Esa Pekonen myönsikin onnen merkityksen lopputulokseen.

- Romanian keikan takia tänne oli raskasta tulla pelaamaan, eivätkä odotukset olleet korkealla. Tänään kuitenkin nähtiin, että sydämellä ja onnella pystytään ratkomaan otteluita, Pekonen iloitsi.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.