KuPS:n eurotaival päättyi tylysti Turkissa

Kuopion Palloseuran tie Eurooppa-liigassa nousi pystyyn, kun turkkilainen Bursaspor murskasi kuopiolaiset kotikentällään selvin 6-0 (3-0) -lukemin.

Viime viikolla Kuopiossa KuPS teki suomalaista jalkapallohistoriaa kaatamalla Bursasporin hienosti 1-0. Voiton puolustaminen fanaattisen turkkilaisyleisön edessä osoittautui kuitenkin hyvin hankalaksi tehtäväksi heti ensi minuuteista lähtien.

Kun Ibrahim Öztürk vei Bursasporin johtoon 23. minuutilla, oli siitä lähtien kentällä vain yksi joukkue. Puoliajalla tilanne oli Sebastian Pinton ja Pablo Batallan maalien jälkeen jo 3-0.

Vielä kun Pinto ja Alfred N'Diaye osuivat heti toisen puoliskon alkuun ja Ozan Tufan viimeisteli loppulukemat 6-0, oli jalkapalloliigan jumbosijaa miehittävän KuPS:n selkäsauna valmis.

- Ei ollut tänään mitään jakoa. Bursaspor tuli sisuuntuneena peliin ja heillä oli kentällä niin paljon parempia yksilöitä, ettemme päässeet lähelle. Ei jäänyt mitään seliteltävää, niin paljon kaveri oli parempi, KuPS:n päävalmentaja Esa Pekonen myönsi.

Jalkapalloliigassa KuPS taistelee sarjapaikastaan ja Suomen cupissa välierissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.