Kylmää kyytiä Harjulla – PK-35 murskasi JJK:n nousuhaaveet kolmessa minuutissa

PK-35 Vantaalta murskasi JJK:n haaveet liiganoususta kolmen minuutin sisällä Harjulla lauantaina.

Kello 14 alkanut peli oli vasta seitsemännellä minuutilla, kun PK:n Mateo Miguez Adan iski ottelun avausmaalin. Vain kolmisen minuuttia myöhemmin pahanteossa oli Masar Ömer ja lukemat Harjun taululla 0–2, kun pelikello näytti vasta 9.06.

Loput yli 80 minuuttia Harjulla pelattiin maalitonta, joten vantaalaisvieraat veivät Jyväskylästä täyden pistepotin. Lopputulos tarkoittaa myös sitä, ettei JJK:lla ole enää edes teoreettisia mahdollisuuksia liigakarsintaan ja sitä kautta paluuseen Veikkausliigaan.

2–4-voitto sarjajumbo VIFK:sta vankisti PS Kemin asemaa sarjakärjessä. Mikäli joukkue ei ensi lauantaina romahda FC Jazzia vastaan, voittaa se sarjan ja on kiinni suorassa nousupaikassa.

JJK, PK-35 ja TPS olivat ennen lauantain kierrosta Kemin takana tasapisteissä. Kun myös TPS voitti ottelunsa, nousivat ne kolmen pisteen päähän JJK:sta. PK-35 ja TPS kohtaavat toisensa päätöskierroksella viikon päästä, joten jompi kumpi niistä etenee liigakarsintaan. JJK:n kohtalona on jäädä Ykköseen myös ensi kaudeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Karmea kohtalo loppusuoralla: maajoukkue vei avainpelaajat!