Litmasen tulo kentälle innoitti Klubin voittoon

Helsingin Jalkapalloklubin ja IFK Mariehamnin kohtaaminen Töölön jalkapallostadionilla oli juuri sitä, mitä siitä osattiin odottaakin. Kaksi sarjassa vähiten maaleja laskenutta joukkuetta eivät järjestäneet maalijuhlia tänäänkään, vaan Helsingissä nähtiin yhdellä maalilla ratkennut vääntö. Sattumaa tai ei, Klubin ainoa, voittoon riittänyt maali syntyi juuri sen jälkeen, kun Jari Litmanen oli tullut vaihdosta sisään ottelun 80. minuutilla.

Voiton myötä HJK kasvatti johtoaan liigan kärjessä ja johtaa sarjaa nyt 45:llä pisteellään. Ero toisena olevaan Turun Interiin on nyt 13 pistettä

Valkeakoskella kotijoukkue Haka meni avausjaksolla 34. minuutilla johtoon Jarno Mattilan tekemällä osumalla, mutta hukkasi sitten voiton avaimet toisella puoliajalla. Maxim Votinov tasoitti 53. peliminuutilla ja Ville Saxman iski voittomaaliksi jääneen 1-2-osuman 72. minuutilla. Molempiin maaleihin keskikenttämies Eetu Kaipio tarjoili maukkaat keskitykset.

Toisella puoliajalla MyPa pyrki pitämään enemmän palloa hallussaan, mikä oli pallon perässä juoksemaan joutuneelle kotijoukkueelle liikaa.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.