Liverpool hankki kolme uutta pelaajaa, Özil Arsenaliin

Valioliigan kolmella voitolla avannut Liverpool oli aktiivinen jalkapallon kansainvälisen siirtoikkunan sulkeutuessa maanantaina. Liverpool ilmoitti maanantaina hankkineensa puolustajat Mamadou Sakhon ja Tiago Ilorin sekä tehneensä vuoden lainasopimuksen Chelsean Victor Mosesista.

Ranskalaispuolustaja Sakho, 23, saapuu Liverpooliin Paris Saint-Germainista. Hän oli PSG:n kapteeni jo 17-vuotiaana, mutta on jäänyt vuoden 2011 jälkeen vähälle peliajalle seuran täytyttyä tähtipelaajista.

Ilori, 20, on Portugalin nuorten maajoukkuepuolustaja ja siirtyy Valioliigaan Sporting Lissabonista. 22-vuotias Moses puolestaan olisi jäänyt Chelseassa sivurooliin seuran tehtyä rutkasti uusia hankintoja.

Brittimedian mukaan Liverpool käytti Sakhon ja Ilorin hankintaan yhteensä 25 miljoonaa puntaa.

Mediassa uutisoitiin myös laajalti, että saksalainen pelintekijä Mesut Özil siirtyy Real Madridista Arsenaliin. Siirto vahvistetaan maanantain aikana.

Siirtosumma on brittimedian tietojen mukaan 42,4 miljoonaa puntaa (noin 50 miljoonaa euroa), joka on ylivoimaisesti suurin Arsenalin koskaan pulittama korvaus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.