Loukkaantumisista kärsinyt FC Vaajakoski heräsi toisella jaksolla dominoimaan – "On ollut pakko keventää harjoittelua"

FC Vaajakoski nousi kuin nousikin taas takamatkalta 1–2-voittoon miesten jalkapallon Kakkosessa, vaikka sarjajumbo Kajaanin Haka kiusasikin ottelun ensimmäisellä maalilla.

– Värikäs ja yleisöön menevä ottelu. Joukkue näytti luonteensa, kun jouduimme tappioasemaan ja muutimme systeemiä. Rupesimme prässäämään ylempää ja saimme vastustajan eliminoitua kokonaan, valmentaja Mika Järvinen kertoo.

– Kokonaisuutena ihan varmasti oikea joukkue voitti. Mitä pidemmälle peliä pelattiin, sitä enemmän hallitsimme.

Molemmat vaajakoskelaisten maaleista iski Peetu Lintinen. Järvinen halusi kehua hänen lisäkseen myös vaihdosta päätöskympille tullutta ja voittomaalin syöttänyttä Ali Talepia.

Alkukaudesta valtavasta loukkaantumissumasta kärsinyt Vaajakoski nousi voitolla jo sarjan viidenneksi. Pahin jakso alkaa olla takanapäin.

– Se on hyvä, että alamme saamaan pelaajia takaisin sairastuvalta, jotta saadaan aitoa kilpailua joukkueeseen. Viimeiset 3–4 viikkoa ovat olleet enemmänkin selviytymistaistelua, Järvinen harmittelee.

Se on vaikuttanut myös harjoitusten intensiteettiin.

– On ollut pakko keventää harjoittelua, että saamme pidettyä ne vähäisetkin terveet pelaajat terveinä. Emme ole voineet ottaa mitään riskejä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .