Madridin paikallispeli päättyi maalittomaan tasapeliin, Real palasi liigakärkeen

Madridin suurseurat Atletico Madrid ja Real Madrid päätyivät pistejakoon lauantai-iltana jalkapallon Espanjan liigassa. Atleticon kotistadionilla pelattu pääkaupungin paikallisottelu päättyi maalittomana.

Molemmilla joukkueilla oli paikkansa tasaväkisessä ottelussa, jossa Realin vahva esitys oli vähintään tasapelipisteen arvoinen. Atleticon pelastajaksi nousi slovenialaisvahti Jan Oblak, joka venyi komeasti Karim Benzeman puskun tielle varttia ennen loppua.

–  Ottelut Atleticoa vastaan ovat hyvin fyysisiä, tämä on yksi vaikeimmista kentistä jolla käymme kauden aikana. Oli vaikeaa luoda maalipaikkoja, koska he jättävät niin vähän tilaa. Piste ei tyydytä meitä, halusimme kolme, sanoi Realin kapteeni Sergio Ramos.

Zinedine Zidanen valmentama Real nousi tasapelillä takaisin liigan kärkeen. Se on pisteen edellä Atleticoa ja alkukauden yllätysjoukkuetta, sarjanousija Granadaa.

Hallitseva mestari Barcelona on kahden pisteen päässä Realista. Kauden nihkeästi aloittanut Barca otti lauantaina ensimmäisen vierasvoittonsa sitten huhtikuun kaatamalla Getafen 2–0. Maaleista vastasivat Luis Suarez ja Junior Firpo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.