Manchesterin tupla jatkaa Valioliigan kärjessä

Manchester United ja paikalliskilpailija City pysyivät edelleen seitsemän pisteen päässä toisistaan jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun kumpikin voitti ottelunsa. United voitti Liverpoolin 2-1 ja City Arsenalin 2-0.

Robin van Persie näytti jälleen, miksi Unitedin kannatti maksaa hänestä runsaat 29 miljoonaa euroa Arsenalille. Mies tekaisi 19. minuutilla kauden 17. Valioliiga-maalinsa, kun hän pyyhkäisi Patrice Evran keskityksen maalin. Unitedin 2-0-maaliin miehet vaihtoivat paikkoja: van Persie keskitti ja Evra puski pelivälineen verkkoon.

Arsenal yritti kotikentällään Emiratesilla taistella kymmenellä miehellä Manchester Cityä vastaan, kun Laurent Koscielny ajettiin jo yhdeksän minuutin kohdalla kentältä.

City sai kuitenkin maalinsa, kun James Millner kiskaisi pallon tolpan kautta sisään 21. minuutilla. Runsas 10 minuuttia myöhemmin Dzeko hyvitti rankkarimissinsä ja pani pallon verkkoihin.

Toisella puoliajalla otteet kovenivat, ja viimeinen vartti mentiin tasakympeillä, kun Cityn Vincent Kompany ajettiin ulos - hidastuksen perusteella aiheetta. Tämäkään ei auttanut Arsenalia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.