Mitä ihmettä? Tämän artistin kynsiin joutuu tunaroinut JJK!

Ensin karmaisevaa tuhlailua ja sitten yleistä tunarointia. Siinä JJK:n lauantain iltapuhde pähkinänkuoressa.

Toki MYPA pääsi ottelun edetessä koko ajan paremmin ja paremmin peliin kiinni, mutta ottelun alku oli JJK:n. Joukkue sortui kuitenkin tämän kauden helmasyntiinsä. Kun peli pitäisi tappaa, ei tappajia löydy.

Jopa yleensä maalipaikat murhaavalla prosentilla hyödyntävä Tamas Gruborovicskin oli haaskaustuulella. Jo kymmenen tällä kaudella koppaa iskenyt unkarilainen pääsi MYPA-vahti Antti Kuismalan kanssa nokikkain yhdeksännellä minuutilla, mutta Kuismala venyi torjuntaan.

Viisi minuuttia myöhemmin Mikko Innanen yritti viidestä metristä, mutta Kuismala torjui. Paluupallo ilmestyi Gruborovicsin jalkaan, mutta Kuismala kömpi jälleen pallon tielle. Kaikki kunnia toki vierasjoukkueen veräjänvartijalle, mutta tässä vaiheessa JJK:n olisi pitänyt johtaa 2-0.

Eikä siinä vielä kaikki. Loukkaantuneen Babatunde Wusun tilalle jo 13. minuutilla vaihdettu Eero Markkanen huudatti kotiyleisöä oltuaan kentällä kymmenen minuuttia. Markkasen kuti kuudesta metristä päätyi kuitenkin sivuverkkoon.

Ensimmäisen puoliajan jälkimmäisellä puoliskolla MYPAllakin oli hetkensä. Esimerkiksi Sasha Anttilainen pommitti hyvän laukauksen reilun puolen tunnin jälkeen, mutta Janne Korhonen torjui MYPAn tähän asti parhaan tilanteen.

Vanha ja väsynyt

Ja niinhän siinä usein käy, että jos enemmän paikkoja luovalle ei maistu, niin naapuri rankaisee. MYPA siirtyi 1-0 -johtoon 50 minuutin pelin jälkeen, kun Korhonen ja toppari Juha Pasoja säntäsivät saman pallon kimppuun. Samassa tohinassa oli mukana myös hattutemppuilija Pekka Sihvola. Maali merkittiin Sihvolalle, tosin näkemyksiä omasta maalistakin esitettiin.

13 minuuttia myöhemmin JJK:n puolustus aukesi kuin saluunan ovet ja Sihvola vilisti chippaamaan 2-0. Sama kaveri viimeisteli vielä hattutemppunsa ja JJK:n täydellisen nöyryytyksen 87 minuutin pelin jälkeen.

-Ei tämä Harju helppo paikka ole kenellekään. 3-0, aika nappiin meni niin itsellänikin kuin koko joukkueella, kahdessa viime pelissä peräti viisi osumaa takonut Sihvola myhäili.

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen laittoi kaikki munat samaan koriin ja nimesi kokeneen - ja myös iäkkään - avauskokoonpanon.

-Pelin alussa oli muutama paikka, joista olisi pitänyt tehdä. Ehkä tänään näkyi tietynlainen väsymys, jonka europelit toivat tullessaan. Aiemmissa se ei vielä näkynyt, varsinkin puolustaminen on ollut harmonista ja tiivistä. Nyt puolustuspeli levisi aika pahasti, Martonen murehti.

Martosen mukaan myös JJK:n hyökkäyspeli takkusi sitä pahemmin, mitä pidemmälle ottelu eteni. Toisaalta tontteja oli vielä Sihvolan avausmaalin jälkeenkin. Innasella oli avopaikka 59. minuutilla ja muutama minuutti myöhemmin Markkanen pääsi kokeilemaan lähietäisyydelta vasurilla. Hyökkääjäkolossi oli tilanteessa ahdistettuna, mutta hyvänä päivänä tuostakin olisi mennyt. Lopullisesti JJK:n takaa-ajo kuoli 76. minuutilla, kun Pasoja ajettiin toisen keltaisen myötä ulos. Tilanne kuvasti JJK:n surkuhupaisaa iltaa. Pasoja liukastui ja joutui nurmen pinnassa pelaamaan palloa kädellään, ettei MYPA olisi karannut pahantekoon. Erotuomari Antti Munukalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin komentaa konkari suihkuun.

Levoton Bergius?

JJK:n lauantaiehtoo oli kuin Jere Bergiuksen seiväskarsinta Lontoon olympialaisissa. Rima ei edes pudonnut, kun hommasta tuli totaalinen limbo. Huomenna joukkue matkustaa Vihtiin hakemaan uutta nousua psykoterapeutti Petteri Sveinsin johdolla.

-Joukkueen ohjelmaan kuuluu mm. BodyBalance - palauttava harjoitus, jossa keho ja mieli saatetaan tasapainoon, sekä joukkueen koheesiota edistävää rentoa yhdessäoloa muusikko Petri Munckin johdolla, kerrotaan JJK:n kotisivuilla.

No, MYPA-ottelun kaltaisen esityksen jälkeen Petri Munckin kuunteleminen on kettulaumalle juuri sopiva rangaistus... (Levoton prinssi yms. Tiedättehän?)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.