Moisander putosi penkille– tällä kokoonpanolla Suomi yrittää kaataa Pohjois-Irlannin

Suomen jalkapallomaajoukkue lähtee EM-karsinnat päättävään kotipeliin Pohjois-Irlantia vastaan ilman pitkäaikaista luottotoppariaan Niklas Moisanderia. Topparikaksikko pelissä on Juhani Ojala–Paulus Arajuuri.

–?Tämä on paras ryhmä nyt tähän tilanteeseen. Niklaksella on ollut pieniä vammoja, mutta hän on valmiina penkiltä jos tarvitaan, maajoukkueen apuvalmentaja Jonatan Johansson kertoi Moisanderin penkkikomennuksesta.

Moisander otti avauspaikan menetyksen rauhallisesti, Johansson vakuutti.

–?Niklas on loistava ammattilainen. Ei mitään ongelmaa.

Viime torstain Romania-pelin avauskokoonpanosta puuttuvat myös Kari Arkivuo, Teemu Pukki sekä pelikieltoiset Markus Halsti ja Perparim Hetemaj. Arkivuon tilalle puolustukseen nousee Ville Jalasto, ja Pukin korvaa kärjessä Berat Sadik.

–?Pukilla oli vatsainfluenssaa eilen illalla ja yöllä. Valitettavasti hän ei päässyt hyvän Romania-pelin jälkeen avaukseen, mutta hän on vaihtopenkillä, Johansson kertoi.

Keskikentällä avaavat Rasmus Schüller, Sakari Mattila, pelikiellosta palannut ja kapteenin nauhaa kantava Tim Sparv sekä Alexander Ring. Schüller pelaa oikealla laidalla, Ring vasemmalla.

Kärjessä Sadikin kanssa on tämän karsintasyksyn kaikki Suomen kolme maalia tehnyt Joel Pohjanpalo.

Ottelu Olympiastadionilla Helsingissä alkaa kello 19.

Suomen avauskokoonpano EM-karsintaotteluun Suomi–Pohjois-Irlanti:

1 Lukas Hradecky; 2 Paulus Arajuuri, 5 Ville Jalasto, 6 Rasmus Schüller, 7 Juhani Ojala, 9 Berat Sadik, 14 Tim Sparv (c), 16 Sakari Mattila, 18 Jere Uronen, 19 Alexander Ring, 20 Joel Pohjanpalo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.