MyPa ja Fluminense laajamittaiseen yhteistyöhön

Jalkapalloliigan Myllykosken Pallo -47 ja brasilialainen suurseura Fluminense FC ovat solmineet laajamittaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus sisältää urheilullisen yhteistyön lisäksi myös mahdollisuuksia suomalaisyrityksille avata uusia myynti- ja markkinointikanavia Brasilian ja koko Etelä-Amerikan markkinoilla.

Fluminense on Brasilian suurimpia ja menestyksekkäimpiä seuroja. Sillä on junioreissa noin 300 pelaajaa ja yksi maanosan arvostetuimmista akatemioista.

Nyt solmittu sopimus antaa 18-21-vuotiaille lahjakkuuksille mahdollisuuden päästä tutustumaan eurooppalaiseen jalkapalloiluun ja samalla erilaiseen kulttuuriin MyPa:n kautta.

Pelaajia ei ole Fluminensesta tulossa MyPa:an vain tutustumaan, vaan tarkoitus on että pelaajat pelaavat MyPa:n riveissä vähintään kokonaisen kauden.

Yhteistyö toimii myös toiseen suuntaan eli MyPa:sta on mahdollisuus niin pelaajien kuin seuran toimihenkilöiden lähteä vaihtamaan ja lisäämään tietotaitoa sekä tutustumaan Fluminenseen ja eteläamerikkalaiseen huippujalkapalloon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.