PS Kemi voitti vihdoin IFK Mariehamnin

IFK Mariehamn oli Kemissä ilman omaa maalitykkiään Aleksei Kangaskolkkaa, joka oli jäänyt kotiin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

PS Kemi voitti vihdoin jalkapalloliigassa IFK Mariehamnin. Neljä aikaisempaa liigakohtaamista Kemi oli hävinnyt, ja tehnyt niissä otteluissa vain yhden maalin.

Nyt Filip Valencic johdatti kemiläiset selvään 3–0-kotivoittoon hallitsevista Suomen mestareista. Valencic teki itse ottelun huikean avausmaalin ja syötti vaihtomies Aleksi Gullstenin viimeistelemän päätösosuman. Siinä välissä Abdoulie Mansally oli vienyt kotijoukkueen 2–0-johtoon kesken Mariehamnin painostusjakson.

– Tärkeää oli se miten valmistauduimme tähän otteluun. Maarianhamina puolustaa tiiviisti, ja sen puolustusta on vaikea avata. Nyt onnistuimme siinä, PS Kemin valmentaja Jari Åhman iloitsi.

– Filipin maali oli hieno, ja hänen itseluottamuksensa kasvaa koko ajan. Se näkyy treeneissä ja otteluissa ja miehen koko olemuksesta, Åhman jatkoi jakamalla kehuja parhaalle maalintekijälleen.

IFK Mariehamn oli Kemissä ilman omaa maalitykkiään Aleksei Kangaskolkkaa, joka oli jäänyt kotiin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

– Tämä peli oli katastrofi, ja se pitää unohtaa nopeasti. Olin aika tyytyväinen Kemin 2–0-maaliin saakka. Meillä oli aika paljon maalipaikkoja, mutta PS Kemi oli tehokas. Tänään oli heidän päivänsä, IFK Mariehamnin valmentaja Peter Lundberg sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.