Pukki mielissään paluusta Olympiastadionille

Jalkapalloilija Teemu Pukki nähdään Helsingin Olympiastadionilla lauantaina, kun hänen seurajoukkueensa Celtic kohtaa Tottenhamin Eloklassikko-ottelussa. Joukkueitten pelaajista Olympiastadionin nurmi on selkeästi tutuin juuri Pukille, joka tuuletti viimeksi toukokuussa maajoukkuepaidassa samalla stadionilta.

- Täältä Olympiastadionilta on kaikkiaan paljon hyviä muistoja, viimeksi tein kaksi maalia täällä. Samaa olisi tietysti tarkoitus jatkaa. Mahtavaa päästä tänne myös Celticin kanssa ja edessä on varmasti hyvä ottelu kovaa vastustajaa vastaan, Pukki sanoi lauantain ottelun alla.

- Tällä hetkellä tuntuu muutenkin hyvältä, oma peli tuntuu kulkevan ja on hyvä fiilis. Todella paljon odotan lauantain ottelua.

Parhaillaan Mestarien liigan karsintoja pelaava Celtic kierrättänee miehistöään lauantaina ja Pukki ei osannut vielä sanoa omasta pelaamisestaan.

- Katsotaan nyt peluutusta. En tiedä, olenko avauksessa ja tuskin pelaan ainakaan koko ottelua. Meillä on kuitenkin tärkeä peli edessä taas keskiviikkona ja sinne pitää päästä virkeillä jaloilla, Pukki muistutti.

Celticiä vastaan asettuvan Tottenhamin peräsimeen viime kauden jälkeen tarttuneen argentiinalaisen Mauricio Pocchettinon mukaan jokainen ottelu harjoituskaudella on Tottenhamille tärkeä.

- Odotamme ehdottomasti hyvää peliä ja kova päivä on varmasti tulossa. Me keskitymme oman pelifilosofiamme kehittämiseen edelleen, Pocchettino sanoi ottelun aattona.

Aivan parhaalla miehistöllään Tottenham ei matkassa ole, sillä joukkueen MM-kisakävijöistä mukana on ainoastaan algerialainen Nabil Bentaleb.

- Muut ovat vielä Lontoossa, he ovat levänneet ja kuntouttavat itseään nyt kautta varten siellä, Pocchettino vahvisti.

Tottenhamin tähdistä Emanuel Adebayor vahvisti managerin näkemyksen ottelun merkityksestä.

- Haluamme uuden managerimme johdolla saavuttaa jotain tällä kaudella ja joukkueena pitää mennä koko ajan eteenpäin, kärkimies sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.