Ring uudessa, isossa ja rakentavassa roolissa

Alexander Ringin jalkapalloura sai uudenlaisen startin, kun Saksan nelinkertainen mestari Kaiserslautern kiinnitti Suomen maajoukkuemiehen riveihinsä kesäkuussa. Ring, 22, on päässyt uudessa seurassaan hyvin mukaan kuvioihin, kun kautta Saksan toiseksi ylimmällä tasolla on pelattu jo puolitoista kuukautta. Kuudesta liigapelistä Ring on pelannut viisi avauksessa.

- Minulla on iso rooli, ja seura, valmentajat ja kanssapelaajat luottaa paljon. On hyvä fiilis, kun on tärkeä, ja kiva taas pelata ja saada ilo takaisin, Ring kertoo.

Ilo katosi peliminuuttien ohella Ringin edellisessä seurassa, Bundesliigan Mönchengladbachissa. Nyt virtaa tuo lisäksi vahva rooli 2. Bundesliigan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan joukkueen keskikentällä.

- Pelaan alempaa keskikenttää, mutta enemmän pelintekijänä. Haluavat, että rakennan peliä, en ole se rikkoja, johon olen aiemmin tottunut, Ring selvittää.

Espanjaa vastaan perjantaina Ringiä tarvittaneen rikkojana, vaikka nuorukainen haluaakin tuoda pelinrakentelua myös maajoukkuerooliinsa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.