Nuori lupaus palaa JJK:hon: "Todella hieno fiilis"

Robert Taylor palaa JJK:n paitaan Englannista. 18-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus on voimassa kauden 2014 loppuun saakka.

– Todella hieno fiilis päästä takaisin kasvattajaseuraan. Nyt pitää näyttää harjoituksissa parasta ja saada paikka joukkueesta, JJK:n kanssa jo harjoitellut Taylor toteaa.

JJK-kasvatti lähti syksyllä 2010 Englantiin Lincoln Cityn organisaatioon. Lincolnin lisäksi Taylor pelasi tänä keväänä kuukauden Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Barnetin riveissä.

Takavuosien hollantilaisen futistähden Edgar Davidsin valmentama joukkue olisi halunnut tehdä sopimuksen Taylorin kanssa, mutta joukkueen tiputtua Englannin kakkosliigasta sarjatasoa alemmas konferenssiin suunnitelmat menivät uusiksi.

– He sanoivat aikovansa tarjota sopimusta, mutta mutta konferenssiin tippuminen oli heille katastrofi, jonka jälkeen siellä ei ollut oikein varmuutta enää mistään.

JJK:n valmentaja Kari Martonen on tyytyväinen Taylorin paluuseen.

– Hän on harjoitellut aina lomilla meidän mukana, joten siinä mielessä hän on kaikille varsin tuttu kaveri. Pelipaikka pitää tietysti ansaita, mutta Roope on hyvässä kunnossa ja kauden jäljiltä hänen ei erikseen tarvitse hakea pelituntumaa.

Taylorin pelilupa ei ole vielä saapunut, mutta keskikenttämiehen toivotaan olevan mukana jo torstain VPS-pelissä.