Ronaldo ennätysvireessä Espanjan liigassa

Cristiano Ronaldo syyti jalkapallouransa nopeimman hattutempun Espanjan liigassa sunnuntaina. Ronaldolle kertyi kaikkiaan viisi osumaa, kun Real Madrid rökitti Granadan 9–1.

Voitto oli Real Madridin suurinumeroisin liigassa sitten syyskuun 1967. Ronaldo iski kolmasti kahdeksan peliminuutin sisään ensimmäisen puoliajan loppupuolella.

Avausosuma syntyi 30. peliminuutilla. Viisi minuuttia myöhemmin hän hyödynsi Granadan lepsun puolustamisen ja iski toisen maalinsa.

Ronaldon kolmanteen Granadan maalivahti Oier Olazabal sai kättään väliin, muttei pystynyt torjuntaan. Ronaldon neljäs vei Realin 6–0-johtoon. Viidennen osumansa Ronaldo teki loppuhetkillä.

– Hän parantaa samoin kuin kaikki muutkin pelaajat. Tämä tekee hyvää sekä hänelle että koko joukkueelle, tuumi päävalmentaja Carlo Ancelotti.

Karim Benzema säesti kahdella maalilla. Myös Gareth Bale kerrytti Realin maalimäärää.

Ronaldolle on kertynyt 24 hattutemppua Espanjan liigassa ja 31 urallaan, mutta sunnuntai tuotti vasta toisen hattutempullisen ottelujen ensimmäisillä puoliajoilla.

Viiden maalin ottelupuhde oli Ronaldon ensimmäinen. Hän nousi liigan maalipörssin kärkeen ohi Lionel Messin. Ronaldolla on koossa 36 ja Messillä 32 osumaa.

Messi pelaa Barcelonassa, joka kohtaa myöhään sunnuntai-iltana Celta Vigon. Barcelona johtaa liigaa pisteellä ennen Realia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.