Seurajohto Prihan takana

Muut Veikkausliigan häntäpään joukkueet, KuPS, RoPS ja VPS, ovat turvautuneet siihen perinteiseen ratkaisuun ja vaihtaneet valmentajaa. Tämän viikon Urheilulehdessä kerrotaan, kuinka myös JJK:n Ville Prihan ajojahti on jo alkanut. JJK:n seurajohto puolestaan ampuu Urheilulehden uutisen alas jo ennen lehden ilmestymistä.

- Kolmessa vuodessa on noustu Kakkosesta Veikkausliigaan. Harrastajapohjalla toiminut homma on muuttunut niin, että nyt joukkueessa on ammattilaisiakin. Valmentaja on käynyt koulutuksissa ja tehnyt työtä pitkäjänteisesti. Näihin faktoihin perustuen tuntuu oudolta, että eräät toimittajat soittelevat ja kyselevät valmentajan erottamisesta, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen murahtaa.

– Missään nimessä ei tulla valmentajaa vaihtamaan. Jos menestystä ei tule, niin ennemminkin meidän pitää miettiä, onko Villellä riittävästi palikoita. Ja mistä me edes saataisiin kaveri, joka suostuisi sitoutumaan tähän hommaan pitkäksi ajaksi, jos ei itse olla uskottavia? Vesalainen kysyy.

Prihaa itseään savustuspuheet eivät tunnu hetkauttavan.

- Mä en hirveästi mieti asiaa. Mä olen, niin kuin varmasti kaikki muutkin, pettynyt meidän pistetilanteeseen, mutta mä uskon, että tää joukkue selvittää tän savotan, Priha näkee.

Huonon menestyksen lisäksi Prihaa on pidetty tietyissä piireissä liian tiukkana valmentajana.

- Jos on 25 pelaajaa, niin kaikilla ei voi olla kivaa. Matkan varrella on pudonnut niitä, jotka eivät ole halunneet sitoutua täysillä mukaan, Vesalainen mainitsee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.