Sport-Ekspress: Eremenkon pelikielto hämmästytti oman isänkin

Uefa lätkäisi Roman Eremenkolle Suomen Islanti-MM-karsintaottelun alla 30 päivän mittaisen pelikiellon.

Euroopan jalkapalloliitto Uefan kurinpitovaliokunnan Roman Eremenkolle antama väliaikainen pelikielto hämmästyttää myös tämän isää Aleksei Eremenkoa.

Uefa lätkäisi Roman Eremenkolle Suomen Islanti-MM-karsintaottelun alla 30 päivän mittaisen pelikiellon. Aleksei Eremenko on rangaistuksesta ymmällään.

– Tämä on minulle uutinen. En tiedä syytä, isä-Eremenko ihmettelee venäläiselle Sport-Ekspressille.

Pelikiellon takia keskikenttäpelaaja Roman Eremenko joutui jäämään Reykjavikissa pelatusta MM-karsintapelistä, jossa Islanti nousi dramaattisesti lisäajalla 3–2-voittoon Suomesta. Hän ei saa pelata myöskään sunnuntaina Tampereella karsintaottelussa Kroatiaa vastaan.

Palloliitto ei ole kommentoinut Eremenkon pelikieltoa. Eremenkon Venäjän liigaseura Moskovan TsSKA:n on määrä tiedottaa asiasta enemmän lähiaikoina, mahdollisesti jo tänään.

TsSKA:n entinen pelaaja Rolan Gusev ihmettelee Eremenkon tapauksen salamyhkäisyyttä. Näin villit huhut alkavat kiertää.

– Roman on ammattimies. En usko, että hän on käyttänyt kiellettyjä aineita, Gusev kuittaa Sport-Ekspressille.

Gusevin mielestä Eremenkon menetys kuukauden ajaksi on Venäjän liigassa kolmantena olevalle TsSKA:lle vakava takaisku. Mestarien liigassa Eremenkolta jää väliin kaksi ottelua.

Eremenko, 29, on pelannut Venäjän liigassa tänä syksynä yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia. Hän pelasi viimeksi sunnuntaina vieraspelissä Rostovia vastaan koko 90-minuuttisen. Rostov voitti 2–0.

Sport-Ekspressin haastattelulla ex-TsSKA-pelaaja Rolan Gusevista

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.