Surkea kauden alku on enää synkkä muisto – FC Vaajakoski haki makean voiton Vaasasta

0 VPS Akatemia

2 FC Vaajakoski

Kaksi ensimmäistä ottelua jalkapallon Kakkosessa pahasti kyntänyt FC Vaajakoski on onnistunut tekemään melkoisen muodonmuutoksen. Kaksi viikkoa sitten FCV hävisi Pietarsaaressa rumin 1–7-lukemin. Sen jälkeen vaajakoskelaiset ovat voittaneet kaksi peliä päästämättä maaliakaan.

– Näissä kahdessa ottelussa vastustajan maalipaikatkin voidaan laskea yhden käden sormilla. Koko joukkueen puolustaminen on nyt ollut erinomaista, FCV:n päävalmentaja Mika Järvinen kehui.

Viikko sitten FCV kukisti kotiavauksessa PK-37:n 1–0, nyt sunnuntaina Peetu Lintisen kaksi osumaa kaatoivat vierasottelussa Vaasan Palloseuran Akatemiajoukkueen.

– Käytiin ennen PK-peliä aika tiukat keskustelut valmennuksen johdolla. Muistutettiin pelaajia, että pitää ymmärtää, millä sarjatasolla pelataan ja että mitä se vaatii, Järvinen kertoi.

– Ja kyllä me melkoinen ryhtiliike onkin nyt tehty.

Loukkaantumiset FCV:tä yhä kiusaavat. Se on sikäli huolestuttavaa, että alkavalla viikollakin joukkueella on kaksi peliä ja loukkaantumissumaan ei ole vielä tulossa minkäänlaista helpotusta. Ehjänä oleville pelaajille onkin luvassa kova kuormitus.

– Tänään oli kymmenen pelaajaa sivussa eli meillä oli matkassa 13 kenttäpelaajaa, Järvinen ynnäili.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .