Suvereeni HJK kaatoi IFK Mariehamnin – gambialaistaituri sai vihdoin maalitilinsä auki

HJK vahvisti asemiaan, kun se löi hallitsevan mestarin IFK Mariehamnin maalein 2–0 (1–0).

Jalkapalloliigan kärkipaikalla jyräävä HJK vahvisti asemiaan, kun se löi hallitsevan mestarin IFK Mariehamnin maalein 2–0 (1–0). Iloa Klubille tuotti sinivalkoiseen paitaan tälle kaudelle palanneen Demba Savagen kauden ensimmäinen maali.

– Tiedän, että tein maalin tänään, mitä en ollut pitkään aikaan tehnyt. Tärkeintä oli joukkueen saamat kolme pistettä, Savage ynnäsi.

HJK esitti ottelussa vahvoja otteita, eikä vierasjoukkue pystynyt luomaan paikkoja. Klubin kellistäminen on aiemminkin osoittautunut IFK Mariehamnille vaikeaksi, sillä se on voittanut helsinkiläiset vain kahdesti vuonna 2005 alkaneen liigataipaleensa aikana.

– Kyllä sen näkee, että peikko on olemassa. Ei meillä tänään ollut oikeasti mitään jakoa tuossa pelissä, IFK Mariehamnin puolustaja Kristian Kojola harmitteli.

HJK:n tähtipelaaja Atomu Tanaka loukkasi itseään ottelun alussa, ja joutui jättämään kentän jo vartin kohdalla. Juhannuksen läheisyys näkyi harvasti täyttyneillä lehtereillä. Töölön jalkapallostadionille oli saapunut kärkikamppailuun ainoastaan 3 007 katsojaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.