Tshekki hioo Suomea jo EM-koitoksiin

Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen tuo porukkansa vielä kerran kotikannattajien eteen ennen syksyllä alkavia EM-karsintoja, kun Huuhkajat haastaa kovan Tshekin 21. toukokuuta Olympiastadionilla. Ottelussa hiotaan EM-valmiutta, vaikka poissa onkin tärkeitä miehiä seurakiireiden takia.

- Nämä ovat tosi tärkeitä pelejä, ja kutsun näitäkin tosipeleiksi. Nämä ovat näyttöpaikkoja pelaajille, pelitavan hiomista ja kokemuksen kartuttamista, Tshekki-pelin joukkueen julkistanut Paatelainen kuvaa Tshekin sekä kuunvaihteen Baltic-cupin merkitystä matkalla kohti karsintoja.

Yksi loppukevään mielenkiintoisimmista kokeilijoista on IFK Mariehamnissa hyvän alkukevään pelannut Petteri Forsell. Huipputaitava Forsell on pelannut vasta yhden A-maaottelun, talvella 2013 Israelia vastaan. Siinä tuli 18 peliminuutin aikana maajoukkueuran avausmaalikin.

- Hänellä oli vaikea ajanjakso, ei ollut seuraa ja pelit jäivät vähiin. Nyt hän on löytänyt seuran ja pelannut hyvin. Hän on aina vaarallinen hyökkäyspäässä, ja on hienoa saada hänet mukaan, Paatelainen iloitsi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.