Tunde puhkui kiitollisuutta

JJK-kärki Babatunde Wusulla ja jyväskyläläisellä jalkapalloyleisöllä on harvinaislaatuisen tiivis suhde. Yleisö rakastaa nigerialaista sähikäistään ja Tunde itse muistaa joka käänteessä kiittää yhteisöä, joka on ottanut hänet avosylin vastaan. Ja kun tämä mies lausuu kiitoksen ja arvostuksen sanoja, ne eivät ole tyhjää helinää, vaan kumpuavat suoraan sydämestä.

RoPSia vastaan 26 minuuttia pelannut Wusu palkitsi JJK-fanit 2-0 -osumalla ja hanakasti maalipaikkoihin hakeutunut hyökkääjä olisi voinut iskeä toisenkin osuman.

-Tämä oli aivan uskomattoman hienoa. Kiitos vielä kerran kaikille jyväskyläläisille, jotka olivat tukenani kun toivuin loukkaantumisesta, maaliskuussa kaularankansa liigacupin ottelussa Jaroa vastaan murtanut Wusu hehkutti.

Wusu pelasi viimeksi Harjulla JJK:n paidassa lokakuussa 2008, kun kettuseura nousi Ykkösestä liigaan. Vajaan kolmen vuoden poissaolon aikana Wusu ei varmasti ollut menettänyt ainuttakaan fania. Päinvastoin, niitä oli tullut iso liuta lisää. Halaajia ja kädenpaiskaajia riitti taiston tauottua jonoksi asti.

-Olen todella kiitollinen, kun saan pelata taas jalkapalloa tällä stadionilla. Se on minulle äärettömän tärkeää. Ja otimme tänään hienon voiton, sekin oli todella tärkeää, Wusu hymyili.

JJK-valmentaja Kari Martonen on luonnollisesti mielissään, kun täydessä kunnossa oleva Wusu on jälleen rivissä mukana.

-Tundella on suuri merkitys. Hänen paluunsa koventaa entisestään kilpailua hyökkäyspään pelipaikoista ja se näkyy heti harjoituksissa. Lisäksi Tunde tuo mielettömän määrän positiivista energiaa pukukoppiin, siellä hänen merkityksensä näkyy ehkä kaikista eniten. Ja kyllähän Tunde on meille erittäin tärkeä myös pelillisesti, Martonen sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.