Urholle tappio Riemun vieraana – ”Vastustaja ansaitsi voittonsa”

Jalkapallon Viitonen (Keski-Suomi) jatkui Suolahden Urhon osalta sunnuntaina, kun vierasviheriöllä oli vastassa Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Säynätsalossa käydyssä koitoksessa isännät osoittautuivat lopulta vahvemmaksi maalein 5-1 (2-1). Voitolla Riemu nousi sarjakolmoseksi pisteellä ohi Urhon.

– Kyseessä oli siirretty peli ja kun edellinen pelimme oli perjantaina, oli valmistautuminen tähän otteluun luonnollisesti melko lyhyt. Riveistämme puuttui kuusi avauskokoonpanon pelaajaa (Joni Terho, Alexis Nicolaou, Mustafa Gül, Ville Kivimäki, Jarmo Kytöjoki, Anssi Vesterinen), joka lähtökohtaisesti näkyi valmistautumisessamme, Urho-valmentaja Marko Ikonen selvensi ottelun lähtökohtia.

– Vastustaja kuitenkin ansaitsi voittonsa. Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä vahvemmin he etenivät hyvillä syötöillään tai nousuillaan, Ikonen jatkoi.

Suolahtelaissikermän kamppailun ainoasta osumasta vastasi avausjakson lopulla maalannut Harri Jauhiainen.

– Meillä oli muutama avopaikka, joista olisi pitänyt viimeistellä nähtyä rauhallisemmin. Jos olisi saatu niistä paikoista maalit, niin se olisi saattanut muuttaa pelin luonnetta, Marko Ikonen totesi lopuksi.

Urho on seuraavan kerran tositoimissa ensi perjantaina, kun Suolahteen vieraaksi saapuu sarjassa seitsemäntenä majaileva Joutsan Seudun Pallo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.