"Vaari" jatkaa JJK:n maalilla

Maalivahti Janne Korhonen torjuu JJK:n riveissä myös seuraavat kaksi vuotta. Yli 300 liigaottelua pelanneella Korhosella oli jo entuudestaan sopimus ensi kaudesta JJK:n kanssa.

– Vuosi lisää oli luonnollinen ratkaisu. Perheen kanssa ollaan asetuttu ja haasteita futiksen puolella riittää. Intoa löytyy, luonteva ratkaisu on auttaa JJK takaisin ylös, kettujen kapteeni toteaa.

33-vuotias JJK:n kasvatti ottaa torjuntatöiden lisäksi vastuuta myös seuran maalivahtivalmennuksesta. Pitkään JJK:n maalivahtivalmennuksesta vastannut Jori Särkkä päätti työnsä seurassa tähän kauteen.

– Tarkemmin ei olla vielä sovittu kuvioista. Kun itse treenaan maalivahtina, yritän kokeneimpana ottaa vastuuta siitä harjoittelusta.

Korhonen myöntää, että ainakin tällä hetkellä valmennuskuviot kiinnostavat enemmänkin.

– Junnu-urheilussa olen oman pojan joukkueen kautta mukana. Sitä myötä valmennus kiinnostaa ja on ajankohtaistakin. B-kurssin aloitin pari viikkoa sitten Eerikkilässä. Katsotaan nyt puraiseeko valmennuskärpänen enemmänkin. Toistaiseksi on ollut ainakin mielenkiintoista.

Urallaan muun muassa MYPAn ja Hakan riveissäkin torjunut Korhonen myöntää, että ura mitä todennäköisimmin myös päättyy kasvattajaseuran riveissä.

– Ikinähän sitä ei tiedä, mutta kyllä se vahvasti näyttää tällä hetkellä siltä.

Uuden sopimuksen päättymisen jälkeen Korhonen ei kuitenkaan aio lyödä hanskojaan naulaan.

– En vielä silloin. Jos terveyttä riittää, niin haluan pelata mahdollisimman kauan.

Vuonna 1979 syntynyt Korhonen myöntää ensi kauden JJK:n näyttävän varsin nuorelta joukkueelta. Viime viikolla seuraan palannut ja Korhosta kymmenen vuotta nuorempi Antto Tapaninen tituleerasi itseään puolustusosaston konkariksi.

– Jos Antto on jo konkari, niin olenkohan mä sitten vaari. Kokemuksen rippeitä tässä yritetään joka tapauksessa jakaa nuorille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.