Voittaako Huuhkajat jälleen kotinurmella, vaikkei Ratinalla pelatakaan? – näin näet tämän päivän ottelun Armeniaa vastaan ilmaiseksi

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa tiistai-iltana EM-karsintojen kahdeksannessa ottelussaan Armenian. Voitolla Turun Kupittaalla Suomi olisi hyvin lähellä arvokisoihin pääsyä.

Ottelu Armeniaa vastaan alkaa kello 19. Huuhkajien otteluita ei näe perinteisillä tv-kanavilla. Kotisohvaltaan peliä katsovan on surffattava Viafree-nettipalveluun.

Viafree-nettitv kuuluu Viasat-kanavaperheeseen, joka on ruotsalaisomistuksessa. Viasatin sopimus kattaa vuoden 2020 EM-kisojen ja vuoden 2022 MM-kisojen karsintaottelut. Aiemmin Huuhkajien ottelut näkyivät Ylen kanavilla.

Huuhkajien otteluista ei tarvitse maksaa mitään, vaikka Viasatin kanavat ovat pääosin maksullisia. Huuhkajien ottelut näyttävä Viafree-nettitv on mainosrahoitteinen, eikä sen katsominen vaadi rekisteröitymistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Pukin Norwich lahjoitti pääministeri Rinteelle pelipaidan

Huuhkajien menestys ei jää kiinni tulivoimasta – nähdäänkö Armeniaa vastaan heti alusta lähtien tulikuuma kärkipari?

Kommentti: Huuhkajien on nyt kestettävä pakkovoiton paineet – maanantaina tappiosta Bosnia-Hertsegovinalle ei enää näkynyt jälkeäkään

Suomi jäi jyrän alle Bosniassa – tiistaina Turussa ei enää varaa virheisiin