Voittamaton JJK kohtaa TPS:n Vaajakoskella

JJK:n kannattajat saavat seisomakatsomon sunnuntain ensimmäiseen kotipeliin, joka pelataan poikkeuksellisesti Vaajakosken stadionilla. Harjun stadionilla ei voi pelata, koska kentän alle asennetaan lämmitystä.

JJK-TPS vihelletään käyntiin sunnuntaina kello 18.30. Kotijoukkue on kahden voitetun ottelun jälkeen Veikkausliigan piikkipaikalla. Sekä TamU (0-2) että VPS (0-1) ovat saaneet tuta jyväskyläläisten kunnon. Turkulaisilla on takanaan maaliton tasapeli Hakan vieraana ja 1-0-kotivoitto Hongasta.

Vaajakosken stadionin ympäristön tilanahtauden vuoksi peliin kannattaa saapua ajoissa ja joukkoliikenteen tai kimppakyydin avulla. Keskustasta Vaajakoskelle liikennöivät Mennään Bussilla Oy:n ottelukuljetukset, sekä Jyväskylän liikenteen linjat 1, 2, ja 3.

Linnan hiekkakenttä Urheilutien varressa on varattu pysäköinnille.

JJK on myynyt toistaiseksi 1324 kausikorttia, joten Vaajakosken stadionin pääkatsomo on varattu kokonaan kausikorttilaisten käyttöön. Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja.

Stadionin takasuoralla ja päädyissä on siirrettävät lisäkatsomot, joiden sijoittelussa on kuunneltu myös kannattajia. Kotiavauksessa kelpaa vielä myös kauden 2009 Fox Card.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JJK:n Martonen valittiin kuukauden valmentajaksi