Wusu aavisti loukkaantumisensa

JJK:n Babatunde Wusun paluuta pelikentille vakavan loukkaantumisen jäljiltä juhlitaan maanantaina. JJK tituleeraakin maanantaita kansainväliseksi Wusuzela-päiväksi.

JJK toivoo kaikkien kettufanien "ja muidenkin tundemielisten" yhtyvän maanlaajuisesti saattelemaan vuvuzela-fanfaarein toipuneen "Tunden" takaisin Harjun kentälle. Wusu esiintyy ensimmäistä kertaa vuosien tauon jälkeen maanantain JJK-RoPS-ottelussa Harjun stadionilla JJK-paidassa.

Oman vuvuzelan omistajien sopii soitella instrumenttiaan läpi päivän etenkin tasatunneittain, mutta varsinainen Wusuzela-joukkopuhallus suoritetaan maanantaina kello 17, jalkapallo-ottelullisen ennen kuin tuomari viheltää liigakamppailun käyntiin. JJK:n oma "wusuzela" soi Harjun Vesitornista käsin.

JJK muistuttaa, että vuvuzelan ääni on todella voimakas, joten sijainti tulee valita niin, ettei muille aiheudu häiriötä. UEFAn säännöt kieltävät vuvuzelat ottelutapahtumissa, joten ottelutapahtumaan puhallinta ei sovi tuoda.

Maanantaina Harjulla pääsee myös zumbaamaan Elixian ja JJK:n mukana. Harjun portit aukeavat zumbaajille kello 16.45 ja zumba alkaa 17.15. Osallistuminen zumbaan on ilmaista. Lisäksi zumbaajat saavat ilmaisen sisäänpääsyn kello 18.30 alkavaan RoPS-otteluun.

Wusu kiittää jyväskyläläisiä

Kaularangan murtumasta toipunut Wusu on innoissaan paluustaan. Hän on erittäin onnellinen saamastaan tuesta.

- Olen kiitollinen koko Jyväskylälle. Ihmiset eivät ole jättäneet minua yksin, ja se on ollut minulle kaikkein tärkeintä, Wusu hymyilee.

Wusu aavisti jotain ikävää tapahtuvan loukkaantumista edeltäneellä viikolla. Hän ei tiennyt, koskisiko se hänen perhettään vai häntä itseään.

- Tiesin, että jotain ikävää on tapahtumassa ja näin painajaisia, hän kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .