Ässät oli ylivoimainen Lukkoa vastaan

Porin Ässät aloitti jääkiekkokauden juhlallisesti, kun viime kauden mestaruusviiri nousi hallin kattoon. Tämä antoi myös joukkueelle energiaa, sillä patapaitojen esitys Rauman Lukkoa vastaan oli huipputasoa. Vierailijat eivät tosin kovin erikoista vastusta porilaisille tarjonneet. Sen seurauksena taululla komeilivat lukemat 4-0 (1-0, 3-0, 0-0).

- Huikea tapahtuma. Ei ollut pelaajille helpoin henkinen valmistautuminen, mutta nyt energia kääntyi voimavaraksi. Olen tyytyväinen jokaisen pelaajan panokseen, Ässien uusi valmentaja Pekka Virta iloitsi.

- Ensimmäisen pelin jännite näkyi. Me jäätiin telineisiin ja silloin kisat ovat yleensä ohi, Lukon käskijä Risto Dufva sanaili.

Ässiltä onnistuivat kaikki ketjut ja Lukolta esille ei noussut yksikään pelaaja. Jotain väännöstä kertoo se, että raumalaiset saivat koko kuudenkymmenen minuutin aikana vain kaksi maalipaikkaa, jotka voidaan laskea laadukkaiksi. Juuso Riksmanin nollapeli tuli todella helpolla.

- Meillä moraali ja sitoutuminen olivat huipputasolla. Voitto oli totta kai tärkeä ja fiilis on nyt hieno, Virta hymyili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.