Ässät taisteli – Pelicans ryöväsi sarjapisteet

Pelicans jahtaa tiiviisti suoraa puolivälieräpaikkaa miesten jääkiekkoliigassa. Joukkue hoiti pakkopullakamppailun Ässiä vastaan niukasti kotiin.

Vaikka sarjajumbo pani tiukasti vastaan, selvisivät lahtelaiset tulikasteesta maalein 6–3. Helpolla voitto ei tullut, sen myönsi rehdisti Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminenkin.

–  Ässät oli todella vaarallinen ja röyhkeä. Vastustaja ajoi kovaa maalille ja laittoi meidät ahtaalle. Kun maalinteossakin kävi pieni onni, saimme napattua tärkeät pisteet. Jos tahdomme lauantaina Mikkelistä pisteitä, meidän täytyy parantaa jokaisella osa-alueella, Nieminen korosti.

Pelicansin kapteeni Hannes Björninen oli matsin jälkeen hieman ymmällään.

–  Nyt on huojentunut fiilis. Emme olleet parhaimmillamme, mutta onneksi joskus pystyy voittamaan heikommallakin esityksellä.

Ässien pelaamisesta ei huomannut lainkaan, ettei porilaisilla ole panoksia loppukauden otteluissa.

Porilaisvieraat jättivät kaiken jäälle, mutta pienet virheet siellä täällä maksoivat haaveet voitosta. Kolme maalia syöttänyt toisen polven liigakiekkoilija Otto Kivenmäki on nauttinut ensimmäisestä liigavuodestaan.

–  Olen yrittänyt ottaa jokaisesta hetkestä kaiken irti. Olen aina haaveillut siitä, että saisin pelata kasvattajaseuran väreissä liigaa. Nyt kun se on täyttä totta, niin onhan se hienoa, loppukauden matseissa kiivaasti ensimmäistä liigaosumaansa metsästävä taitohyökkääjä sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.