Ässillä yllättävä ratkaisija

Porin Ässät nappasi jo toisen peräkkäisen välierävoittonsa jääkiekon SM-liigassa, kun se voitti kotikaukalossaan JYPin 2-0.

Porilaisilla oli kamppailussa yllättävä ratkaisija, kun peruspuolustaja Tapio Sammalkangas iski uransa toisella pudotuspelimaalilla porilaisten avausosuman. Edellisen kerran hän oli osunut runkosarjan jälkeisissä matseissa vuonna 2001.

Ässät puolusti oman maalinsa edustaa varsin hyvin, eikä JYP saanut huippupaikkoja kuin kourallisen, vaikka Antti Raannalle kertyi peräti 37 torjuntaa. Niistä harvat olivat kuitenkin ykkössektorilta vedettyjä.

Ässien faneille suurimmat sydämentykytykset syntyivät kolmannessa erässä, kun Raanta jouduttiin vaihtamaan yllättäen pois maalilta. Kyseessä oli kuitenkin pelkkä varusterikko, kun hänen luistimennauhansa olivat poikki. Kylmiltään tolppien väliin joutunut Juha Järvenpää oli maalilla vain puolitoista minuuttia, mutta torjui siinä ajassa kaksi kertaa.

- Meidän täytyy pitää sama tempo jatkossakin. Kovaa pitää mennä, eikä antaa vastustajalle yhtään siimaa ottaa meitä kiinni, Sammalkangas pohti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.