Akatemia-hyökkääjälle kova rangaistus

JYP-Akatemian hyökkääjä Aleksi Honka on määrätty kolmen ottelun pelikieltoon keskiviikkoisen SaPKo-ottelun tapahtumien takia.

Honka taklasi SaPKon Teemu Suhosta päähän ja sai tilanteesta 5+20 minuuttia.

Erotuomariraportin mukaan Suhonen oli purkamassa kiekkoa omasta kenttäpäädystään kohti keskialuetta, kun Honka kiersi tilanteeseen maalin takaa ja taklasi Suhosta hieman viistosta. Honka kevensi taklausta niin, että hänen luistimensa nousivat jäästä ja vasen käsivarsi osui Suhosta päähän.

Suhosen kypärä irtosi taklauksen voimasta ja hän jäi makaamaan jäähän. Hän ei kuitenkaan loukkaantunut vaan pystyi jatkamaan peliä tällin jälkeen.

Honka kärsii pelikieltonsa tänään perjantaina Jukurit-ottelussa sekä lauantain K-Vantaa- että ensi keskiviikon Peliitat-ottelussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Hurricanes luottaa saavansa Ahon sopimukseen "ennen harjoitusleiriä"

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.