Avainpelaajia sivussa - JYP haavoitettuna viidenteen välierään

JYP rutisti lauantaina Porissa ensimmäisen voiton Ässistä ja kavensi välieräsarjan tilanteen 1-3:een. Sarjan viides vääntö on edessä huomenna maanantaina, kun patapakka yrittää katkaista sarjan Hippoksella.

Hurrikaanipaidoilla on kuitenkin ottelun alla loukkaantumishuolia. Olli Malmivaara toipuu edelleen polvivammastaan, mutta ei liene vielä pelikunnossa. Olli Sipiläinen on ollut sivussa kahdesta edellisestä ottelusta, tiettävästi murtuneen sormen vuoksi. Mikko Kalteva puolestaan on poissa aivotärähdyksen takia.

JYP-puolustaja löi perjantaina päänsä pleksiin, kun ässäpakki Tapio Sammalkangas taklasi häntä selästä. Kalteva pelasi ottelun loppuun, mutta ei ollut mukana enää lauantaina Porissa. Sammalkankaalle ei tuomittu tilanteesta rangaistusta.

-Sen tilanteen vuoksi Kalteva on poissa, JYPin päävalmentaja Jyrki Aho sanoi yksilöimättä pelaajiensa vammoja sen enempää.

-Ihan lähiaikoina Kalteva ja Sipiläinen eivät pelaa, hän lisäsi.

Suonenisku on JYPille kova, sillä Kalteva on ollut kuluvalla kaudella joukkueen paras puolustaja. Sipiläinen puolestaan on äärimmäisen tärkeä alivoimaraataja ja erinomainen playoff-pelaaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.