Bergenheim ja Ruutu rohmusivat pisteitä

New York Islandersin Sean Bergenheim laittoi maaliruiskun laulamaan jääkiekon NHL-liigan kotiottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Suomalaishyökkääjä Bergenheim teki NHL-uransa ensimmäisen hattutempun 7–3-voitossa.

Myös Carolinan Tuomo Ruutu vietti erityistä iltaa, kun Tampa Bay kaatui 9–3. Ruutu nakutti kaksi maalia ja kolme syöttöpistettä.

Karri Rämön ilta Tampan maalilla oli karmaiseva. Hänet vaihdettiin tolppien väliin ensimmäisessä erässä, kun Mike McKenna oli päästänyt kolme maalia. Rämö palasi vaihtopenkille toisen erän jälkeen, kun hän oli joutunut kaivamaan kiekon kuudesti selkänsä takaa.

Länsilohkon kärkijoukkueet San Jose ja Detroit hävisivät ottelunsa. San Jose sai tuntea Vancouverin maalivahti Roberto Luongon vireen 1–3-tappiossa ja Detroit puolestaan oli täysi vastaantulija Columbusia vastaan. Detroit päästi kahdeksan maalia toisen kerran kahden viikon sisään ja hävisi 2–8.

Lännen kärkiryhmien kompuroidessa Boston Bruins otti koko liigan kärkipaikan takaisin itselleen. Boston voitti Chicagon 5–3 uuden vahvistuksen Mark Recchin kahden maalin myötä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.