Blakesta Kingsin kakkospomo, Brownille pitkä pesti

NHL-liigan Los Angeles Kings pestasi entisen tähtipuolustaja Rob Blaken joukkueen varatoimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Ron Hextallia, joka siirtyi vastaaviin tehtäviin Philadelphia Flyersiin.

Blake pelasi Kings-paidassa neljätoista kautta ja oli pitkään joukkueen kapteeni. Viime ajat hän on työskennellyt NHL-liigan toimistossa keskittyen pelaajien turvallisuuteen liittyviin asioihin.

Kingsin nykyinen kapteeni Dustin Brown teki seuran kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, joka pitää hänet joukkueessa aina kauden 2021-2022 loppuun.

ESPN-yhtiön mukaan sopimuksen arvo on 47 miljoonaa dollaria. Hyökkääjä neuvotteli sopimuksen seuransa kanssa itse.

- Tein pieniä vertailuja ja sain apua liigan pelaajayhdistykseltä mitä tuli lukuihin ja tilastoihin, Brown totesi neuvotteluista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

Katso, miten JYP-kapteenin veljineen kävi tennisottelussa Ilari Filppulaa vastaan – JP Hytönen kertoo myös, miten Jyväskylään saatiin niin monta jääkiekkotähteä ympäri maailmaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.