Blues tyrmäsi HPK:n toisessa erässä

Blues tykitti HPK:n kumoon toisessa erässä ja voitti 4–2 jääkiekon SM-liigassa. Blues otti ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa kahdeksaan otteluun.

Ottelun toinen erä oli Bluesin ilotulitusta. HPK oli täysin vastaantulija. Vajaassa neljässä minuutissa Blues latoi taululle tylyt lukemat 3–0. HPK kehitti päätöserässä jonkinlaisen kirin, mutta se ei riittänyt Bluesin kiinniottamiseen.

Avausmaali syntyi ylivoimalla, kun Jere Sallinen laukoi napakalla rannevedolla yläriman kautta maaliin. Täysosuma hyväksyttiin lopulta videotarkistuksen jälkeen. Kun Stefan Öhman oli hienon kuvion päätteeksi tehnyt 3–0, otti HPK:n valmentaja Harri Rindell aikalisän ja yritti herätellä omiaan, mutta tuloksetta.

Blues sai erässä myös rangaistuslaukauksen, mutta Jani Lajunen ei onnistunut. Voittomaalin tekijä Stefan Öhman sanoi, että hän onnistui viimeksi maalinteossa marraskuussa.

– Pelasimme turvallisesti, hän kuvaili joukkueensa peliä.

HPK:n kapteeni Marko Tuulola totesi, että joukkue oli kaksi ensimmäistä erää aivan muualla kuin työpaikalla. Päävalmentaja Harri Rindellin mukaan nyt on syvän miettimisen paikka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.