Boston löi Philadelphian päätöserän viidellä maalilla

Philadelphian Ville Leino (0+2) ja Kimmo Timonen (0+1) pääsivät syöttöjen makuun jääkiekon NHL-liigan Boston-ottelussa, jossa johtaja vaihtui viidesti. Kotijoukkue Bostonin viiden maalin kolmas erä oli liikaa ja Flyers kaatui 5–7.

Phoenix-hyökkääjä Lauri Korpikoski jatkoi pisteputkeaan maalilla ja syöttöpisteellä, kun Ed Jovanovskin telomisesta suivaantunut Coyotes rutisti 5–1-kotivoiton Torontosta. Jovanovskin pelit päättyivät päähän kohdistuneeseen taklaukseen toisen erän lopussa.

Buffalo päätti Carolinan kolmen voiton sarjan 3–2-voitolla. Carolinan Tuomo Ruutu tasoitti 1–1:een ja Jussi Jokinen syötti Jeff Skinnerin 2–3-kavennuksen vajaat puoli minuuttia ennen ottelun loppua.

Nashvillen neljän voiton sarja katkesi 2–3-vierastappioon Floridaa vastaan.

– Se oli ihan meidän omaa ansiota, että kävi näin. Annettiin voitto pois. Tehtiin 2–1-johdossa joitakin ei niin hyviä ratkaisuja. Ne maksoivat, 31 kertaa torjunut Nashville-vahti Pekka Rinne harmitteli.

Antero Niittymäki torjui 24 laukausta, kun San Jose hävisi jo kuudennen perättäisen ottelunsa. Edmonton haki Kaliforniasta 5–2-voiton.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.