Bruins epävarma Zdeno Charan pelaamisesta viidennessä NHL-finaalissa

Boston Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy lupasi kertoa kärkipuolustajansa Zdeno Charan tilanteesta vasta ennen NHL:n loppuottelusarjan viidettä peliä, johon Boston saa torstaina vieraakseen St. Louis Bluesin voittojen ollessa tasan 2–2. Cassidy paljasti keskiviikon harjoituksissa, ettei ollut nähnyt Charaa sen jälkeen, kun tämä oli saanut finaalisarjan neljännessä ottelussa kiekon kasvoihinsa ja joutunut jättämään ottelun kesken.

–  Tekstiviesti. Lasketaanko se? Cassidy kysyi Boston Globen mukaan.

Chara ei ollut mukana Bruinsin keskiviikon harjoituksissa. Bruins ei ole kertonut yksityiskohtia hänen vammastaan, mutta useat tahot ovat arvelleet julkisuudessa, että Charan leukaluu on murtunut. Cassidy vastasi niukkasanaisesti kysymykseen siitä, mitä Chara oli kertonut tekstiviestissään.

–  Ei paljoa. Edes tekstiviestiksi, Cassidy sanoi.

Ottelusarjan toisessa pelissä aivotärähdyksen laitataklauksesta saanut puolustaja Matt Grzelcyk oli mukana Bostonin keskiviikon harjoituksissa mutta yllään punainen paita sen merkiksi, ettei häneen saanut kohdistaa kontaktia.

Uusimmat

Kiekko

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

Liigan otteluohjelma julki, JYP sai haluamansa derbytuplan – Tässä ensi kauden runkosarjan JYP-tärpit!

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.