CHL änkesi eksoottisille markkinoille - JYPin välierä näkyy "Aasian Monacossa"

Jääkiekon mestareiden liiga CHL ei ole toistaiseksi paisunut massiiviseksi menestystarinaksi millään mittarilla, mutta yritys jääkiekon ilosanoman levittämiseen on kova. Huomenna tiistaina käynnistyvästä välierävaiheesta lähtien CHL:n televisioinnin piiriin tulee uusia, jääkiekkoilullisesti katsoen peräti eksoottisia maita.

JYP-Ocelari Trinec sekä Växjö-Liberec -välierien ja helmikuussa pelattavan finaalin näkymisestä Kiinassa ja Aasian Monacona tunnetussa Macaossa päästiin sopimukseen hiljattain. Lisäksi CHL-lähetykset starttaavat välierävaiheessa jo aiemmin sovitusti Israelissa, Turkissa ja Brasiliassa, tiedotti CHL tänään. Finaalivaiheessa mukaan tulee myös Taiwan.

Hämmästyttävää kyllä, kaikki edellä mainitut maat ovat myös kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n jäseniä. Kaikkiaan IIHF:lla on 77 jäsenmaata.

CHL:aan osallistuvista maista liigalla ei ole tv-sopimusta Norjaan. Kun Taiwan tulee mukaan, CHL:lla on tv-sopimus 30 maahan. Sopimuksettomissa maissa ottelut näkyvät CHL:n verkkosivujen kautta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .