CHL tarjoaa huippukiekkoa, mutta paratiisissa on käärme - "Se oli järkytys!"

KSML.tv:n kiekkostudiossa puhutaan luonnollisesti CHL:sta, jonka finaalipaikkaa JYP ahnaasti saalistaa. Etenkin, kun enää neljä joukkuetta on jäljellä, pelataan euroliigassa tasokasta lätkää, mutta paratiisissa on käärme.

- Välieräottelu! Siis välieräottelu! Kaikki mittarit näyttää, että nyt pelataan urheilullisesti isoista asioista, niin 2646 katsojaa. Kyllä se ainakin minulle oli järkytys, Ilkka Kulmala äimistelee tiistai-illan JYP-Trinec -ottelun yleisömäärää.

- CHL ottaa edelleen suuren yleisön silmissä niitä ensimmäisiä horjuvia askeleitaan. Olisiko ollut strategisesti järkevää päästää kausikorttilaiset sisään ilman lipun ostamista myös CHL:n pudotuspeleihin, Tuomas Heikkilä pohtii.

CHL:n ohella keskusteluttaa myös tapaus Miro Karjalainen kotoisesta liigasta. HPK:n puolustaja on saanut jo viisi ulosajoa 23 ottelussa.

Mitä näille mirokarjalaisille pitäisi tehdä? Kenet studio nostaa kovan, mutta rehdin taklauspelin malliesimerkiksi? Mihin markkinaan CHL itse asiassa alun perin tähtäsi ja missä se on onnistunut? Mikä olisi CHL:n märkä uni?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus oheiselta videolta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .