Carolina pääsi pudotuspeliviivan yläpuolelle NHL:ssä

Carolina Hurricanes on pelannut viime aikoina kelpo kiekkoa NHL-liigassa. Maanantain kierroksella se kukisti NY Rangersin 3–0 ja nousi pudotuspeliviivan hyvälle puolelle kuudenneksi supertasaisessa itälohkossa. Tuomo Ruutu iski kauden 21. maalinsa tyhjiin kolmannen erän lopussa.

Los Angeles Kingsin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat olleet olemattomat jo pitkään, mutta muiden kiusana se on ollut mainio. Nyt se yllätti Vancouverin, joka on pelannut viime aikoina pirteästi. Vancouverin perättäisten voittojen määrä pysähtyi neljään, kun se hävisi vieraissa Kingsille 2–3.

Ottawan ja Toronton paikalliskamppailussa panoksena oli lähinnä kunnia. Molemmat ovat kaukana pudotuspeliviivasta. Ottawa kalasti voiton maalein 2–1 kiitos joukkueen tähtien Daniel Alfredssonin ja Dany Heatleyn.

Toronton maalivahti Curtis Joseph ylti epämääräiseen saavutukseen, sillä hänestä tuli NHL:ssä kuudes maalivahti, joka on päästänyt yli 2 500 maalia. Tilaston ykköspaikan jakavat Gilles Meloche ja Grant Fuhr 2 756 päästetyllä maalilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.