Columbuksen Jarmo Kekäläinen joutui selittelemään Puljujärven sivuuttamista

Pierre-Luc Dubois oli kolmantena Columbuksen listalla, perusteli Kekäläinen.

Columbus Blue Jackets aiheutti pienimuotoisen kohun NHL:n varaustilaisuudessa tehden aivan toisenlaisen valinnan kuin sen oli odotettu tekevän ensimmäisellä kierroksella. Pidettiin nimittäin lähes varmana, että Columbus varaa hyökkääjä Jesse Puljujärven, mutta vuoron saatuaan seura ottikin Pierre-Luc Duboisin, jonka yhtenä parhaista avuista pidetään sitä, että hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin kummassakin laidassa.

Miten lähellä Puljujärven varaaminen oli?

– Vaikea sanoa kuinka lähellä. Tämä oli kaveri, jonka me halusimme kolmantena, jos pitäisimme sen vuoron. Hän oli kolmantena meidän listalla, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen selitti.

Hän totesi, ettei seura saanut varmuutta myöhäisemmästä varausvuorosta, joten he pitivät kiinni kolmannesta vuorosta ja päätyivät tähän ratkaisuun.

– Olimme miettineet koko vuoden, ja tämä oli se kaveri jonka halusimme.

Duboisin etuna nähtiin se, että hän on keskushyökkääjä, erittäin järkevä pelaaja, kovaluonteinen kaveri ja johtajatyyppi.

– Keskushyökkääjää me ennen kaikkea kaivattiin. Hänellä on kaikkia niitä ominaisuuksia mitä me kaivattiin, Kekäläinen perusteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.