"Eihän tällainen ole koskaan yhden ihmisen vika", kapteeni Hytönen korosti

JYPin kapteeni Juha-Pekka Hytönen otti tiedon päävalmentaja Marko Virtasen potkuista melko tyynesti vastaan.

– Ei nämä ole ikinä kenellekään helppoja asioita, Hytönen totesi rauhallisesti.

Hytösen mukaan päätöksenteossa ei kuultu pelaajien ääntä.

– En ole ollut keskustelussa millään tavalla mukana, vaan olen kuullut asiasta samalla tavalla kuten muutkin. Toiset ihmiset tekevät tällaiset päätökset, Hytönen korosti.

JYPin kausi päättyi torstai-iltana pettymykseen, kun HIFK pudotti hurrikaaniryhmän jo puolivälierävaiheessa. Hytönen ei missään tapauksessa laittanut putoamista Virtasen piikkiin.

– Eihän tällainen ole koskaan yhden ihmisen vika. Kaikki ovat tehneet töitä niin hyvin kuin mahdollista. Urheilussa vain menee niin, että jos tulos ei ole toivotunlainen, niin usein tehdään muutoksia, Hytönen muistutti.

Hytönen ehti kipparoida Virtasen päävalmentamaa JYP-laumaa kahden kauden ajan. Kapteeni kokee, että hurrikaaniryhmä luotti valmentajaansa viimeiseen asti.

– Sen kahden vuoden ajan mitä olen tässä ollut, niin mulla ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa Veltsun valmentamisesta, Hytönen mainitsi.

Hytösellä ei ollut myöskään mitään erityistoiveita uuden päävalmentajan suuntaan.

– Kaikki on tässä tapahtunut niin nopeasti, etten ole ehtinyt puolikastakaan ajatusta asialle uhrata. Kyllä varmasti tänne hyvä mies löydetään, ja luotan niihin ihmisiin, jotka rekryä ovat tekemässä, Hytönen kommentoi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .