Expressen: JYP-taustainen Oula Palve siirtymässä Ruotsin kiekkoliigaan

Jääkiekkoilija Oula Palve on siirtymässä Ruotsin SHL-liigaan, kertoi Expressen-lehti maanantaina. Keskushyökkääjä Palve, 28, teki viime keväänä yhden vuoden sopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa. Pittsburghista Palve siirtyi tammikuussa Dallas Starsin organisaatioon, muttei ole vielä pelannut NHL-ottelua.

Expressenin mukaan Palven mahdollisia SHL-seuroja ovat ainakin Färjestad ja Rögle. Pelaajasiirrot ja -hankinnat on toistaiseksi kielletty SHL-seurojen sopimuksella koronavirusepidemian vuoksi.

Viime kaudella Palve oli kotimaisessa Liigassa TPS:n paras pistemies. Hän on pelannut neljä A-maaottelua.

Lue myös: IS: Keuruun ja Palokan kiekkokasvatti seurustelee amerikkalaisen somekaunottaren kanssa – Oula Palve nousi hetkessä kansainväliseen julkisuuteen
 

Palve on Palokan Kiekon kasvatti ja pelasi junnuvuosinaan myös JYPissä. Viimeksi Palve on nähty Jyväskylässä kaudella 2013-2014, jolloin hän pelasi Mestistä JYP-Akatemiassa ja yhden ottelun liigaa JYPissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palokan Kiekossa ja JYPissä kiekko-oppinsa saanut Oula Palve kaupattiin Dallas Starsiin

IS: Keuruun ja Palokan kiekkokasvatti seurustelee amerikkalaisen somekaunottaren kanssa – Oula Palve nousi hetkessä kansainväliseen julkisuuteen