Granlund tulessa – Minnesota murskasi Dallasin yhdessä erässä

Jääkiekon NHL:ssä Minnesota on voittanut Dallasin maalein 6–2. Minnesota teki kaikki maalinsa pelin kolmannessa erässä.

Minnesotan suomalaisista Mikael Granlund teki yhden maalin ja syötti kaksi. Hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi. Granlund pääsi läpiajoon kahdesti, joista jälkimmäisestä hän viimeisteli osumansa.

Myös Mikko Koivu teki maalin. Koivu laukaisi kiekon maaliin pienestä kulmasta Dallasin maalivahdin Jhonas Enrothin patjan kautta.

Pelin kirkkaimmaksi tähdeksi arvostettiin Zach Parise, joka teki kaksi maalia, ja jonka maali kolmannen erän alussa aloitti Minnesotan maalijuhlat.

Dallasin valmentaja Lindy Ruff ei kiitellyt omiaan pelin jälkeen.

– Se oli noloa. Hävisimme kamppailuja, ja he olivat meitä päättäväisempiä, minkä ansiosta he saivat maalinsa. Yhden maalin syntyessä maalimme edessä oli neljä pelaajaa. Sellaista ei saa tapahtua, Ruff sanoi NHL-sivuston mukaan.

Minnesotan Erik Haula ja Dallasin Jyrki Jokipakka jäivät ottelussa ilman pisteitä. Kari Lehtonen oli Dallasin luukkuvahtina.

Minnesota on voittanut kolme peliä peräkkäin, ja se on nipin napin kiinni länsilohkon pudotuspelipaikassa. Dallasilla puolestaan on kiinni kurottavanaan viiden pisteen etumatka, jos se mielii päästä pudotuspeleihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.