HIFK hävisi jälleen jatkoajalla, nyt Jokereille

Jääkiekon SM-liigassa kolmantena oleva HIFK kärsi kuudennen peräkkäisen tappionsa paikallisvastustaja Jokereiden käsittelyssä. Jatkoajalla 3–2-voittomaalin teki Antti Kerälä.

HIFK:n tilasto joulutauon jälkeen on erikoinen: kuudesta pelistä kuusi tappiota, mutta vain yksi varsinaisella peliajalla. Punapaidat karkasivat 2–0-johtoon toisessa erässä, mutta Jokerit pystyi nousemaan rinnalle ja ohi.

– Kahteen ensimmäiseen erään olen ihan tyytyväinen. Joukkue oli selvästi latautunut ja ennen kaikkea energinen, aktiivinen ja aggressiivinen, sanoi HIFK:n päävalmentaja Kari Jalonen.

– Ehkä Jokereiden salamamaali kolmannen alussa (2–2:een) sekoitti meidän ajatuksia. Kolmas erä jäi kaivelemaan. Miksi ei päästy sille tasolle, millä oltiin kaksi erää, Jalonen ihmetteli.

Jokerileirissä oltiin tyytyväisiä, sillä viidestä viime pelistä on tullut neljä voittoa. Kaksi maalia tehnyt Kerälä oli illan suurin sankari ja ansaitsi päävalmentajan kehut.

– Kerälä on ollut tosi positiivinen yllätys. En oikeastaan tuntenut entuudestaan häntä yhtään, mutta isoja askeleita hän ottaa eteenpäin, Erkka Westerlund suitsutti 23-vuotiasta keskushyökkääjää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.