HIFK selvisi jatkoajalle tuurilla ja voitti lopulta taidolla

HIFK katkaisi keskiviikkona Ilveksen neljän ottelun pituisen voittoputken jääkiekkoliigassa, kun Ville Leskinen teki jatkoajalla illan toisen maalinsa.

–  Sain Lundellilta hyvän syötön ja pääsin laittamaan tyhjiin, Leskinen sanoi.

Maali oli Leskiselle illan toinen ja neljäs HIFK:ssa. Ensimmäisessä oli onnea matkassa, kiekko kimposi maaliin Ilveksen puolustajan luistimesta.

–  Koetin vain heittää kiekkoa maalille. Onnea tarvittiin tänään, Ilves oli meitä parempi pitkät tovit, ja kyllä seuraavassa pelissä täytyy parantaa paljon, Leskinen lisäsi.

HIFK sai myös avausmaalinsa onnekkaasti, kun Michael Keräsen syöttö laidasta kimposi puolustaja Niko Peltolan jalasta Eetu Mäkiniemen vartioimaan maaliin.

Leskisen tekemä tasoitusmaali meni Ville Kolppasen taakse, koska Mäkiniemi loukkaantui torjuntatilanteessa kolmannen erän alussa.

– Oli outo peli ja hölmistynyt loppu. Toisessa erässä meidän olisi pitänyt tehdä muutama maali enemmän, kolmannessa passivoiduttiin turhaan. Tuollaiset maalit kuin IFK sai kuuluvat jääkiekkoon, niitä tulee joskus, sanoi Ilveksen valmentaja Jouko Myrrä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.