HIFK teki tukun hankintoja: kaksi uutta hyökkääjää

Jääkiekon SM-liigajoukkue Helsingin IFK on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Matti Kuparisen kanssa, seura tiedotti tänään. Sentteriosastoaan seura vahvistaa puolestaan amerikkalaisella Austin Blockilla.

Kuparinen aloitti viime kauden KalPassa, mutta siirtyi lokakuun alussa KHL-liigan Avangard Omskiin, jossa pelasi 30 ottelua. Hän on pelannut SM-liigassa 427 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 191 (53+138) tehopistettä. Pudotuspeleissä Kuparinen on pelannut 41 ottelua (7+13=20). Kuparinen on pelannut 11 A-maaottelua (0+5).

SM-liigassa Kuparinen on lisäksi pelannut Ässissä.

23-vuotias Austin Block on pelannut viimeiset neljä kautta Yhdysvaltain yliopistosarjassa New Hampshiren joukkueessa. Viime kaudella Block haali 39 ottelussa tehot 15+8=23. Kesäkuussa Block oli kaksi viikkoa HIFK:n testattavana.

HIFK ilmoitti myös kesäkuussa seuran kanssa tryout-sopimuksen tehneen kanadalaispuolustaja Braden Birchin jatkavan joukkueessa kaudella 2013-14. Myös Birch, 23, pelasi neljä edellistä kautta Yhdysvaltain yliopistosarjassa. Hän edusti Cornellin joukkuetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.