HIFK voittoon kolmen maalin takaa

HIFK venytti jääkiekon Liigassa voittoputkensa täpärästi kahdeksan kamppailun mittaiseksi, kun se löi KalPan jatkoajalla 4-3. Kotijoukkue ei suostunut taipumaan kolmen maalin tappioasemassa, tasoituksen iski uhmaavasti Arttu Luttinen etäältä yksi vastaan kolme -hyökkäyksestä.

- Ehkä onnenkin kautta päästiin peliin takaisin. Se pitää sanoa, että hienoa, että uskottiin nousuun, Luttinen sanoi.

Omaa erikoista etäältä, laidasta b-pisteen kaaren takaa, lyöntilaukauksella 57. minuutilla syntynyttä 3-3-tasoitustaan laitahyökkääjä ei erityisesti nostanut esille. Luttisen kasvojen ilme kertoi kylläkin isosta mielihyvästä.

- Voitot ja omat onnistumiset kasvattavat sitä, että uskaltaa vetää ja tehdä erilaisia juttuja. Alkukausi oli tosi vaikea, Luttinen myönsi.

Lauantaina Kuopiossa KalPan 6-1 rökittänyt HIFK joutui kotikaukalossaan vaikeuksiin, kun liukkaasti liikkunut vierassikermä karkasi Artturi Lehkosen läpiajomaaleilla ja Kasperi Kapasen ylänurkkarannevedolla jo 3-0-johtoon ennen pelin puoliväliä.

- Ei oltu omalla tasolla alussa. Kertoo, että peruspelaamisemme ei ollut kunnossa - tuollaisia kämmejä emme ole tehneet, Luttinen taustoitti.

KalPan päävalmentaja Jari Laukkanen oli tyytyväinen siihen, että edelliseen HIFK-otteluun verrattuna joukkue petrasi.

- Bussiin kotiin viemiseksi saatiin yksi piste. Parempi vastus annettiin kuin lauantaina, Laukkanen kiteytti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.