HIFK yllättävän vaisu Vaasassa

Vaasan Sport sinnittelee jääkiekkoliigassa vastoin kaikkia odotuksia pudotuspelirajan läheisyydessä. Keskiviikon 4–3-jatkoaikavoitto HIFK:sta toki lämmitti, mutta pisteen menetys hankaloitti tilannetta.

–  Peli oli vauhdikas ja tunteikas, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen peliä.

Lukuisista loukkaantumisista ja pelikielloista johtuen Sportin kokoonpanossa pelasi peräti neljä A-nuorten kirjoissa olevaa pelaajaa. Heistä Heikki Harju pelasi elämänsä ensimmäisen liigaottelun ja Eemeli Ylitalo teki ensimmäisen liigamaalinsa.

Sport on muutenkin hoitanut esimerkillisesti omien A-nuorten kierrätystä liigassa, sillä yhdeksän A-nuorta on saanut liigapelejä tällä kaudella.

HIFK pysyi pelissä mukana Sportin Tommi Tikan ansiosta. Hän sai pelirangaistuksen keihästämisestä. Viiden minuutin jäähyn aikana HIFK teki kaksi maalia ja siirtyi johtoon. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Sport tuli tasoihin ja otti jatkoaikavoiton Toni Kallelan maalilla.

–  Olimme oikeassa mielentilassa, mitä nämä pelit vaativat. Pois lukien Tikan ylilyönti, kommentoi Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma pelirangaistusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.